Ilmalämpöpumput asennuksineen ammattilaiselta Eurasta

Sähkö Heinonen Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput Eurassa ja muualla Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkö Heinonen Oy:ltä saat laadukkaat ilmalämpöpumput tunnetuilta tuotemerkeiltä. Huolehdimme myös asennuksesta ammattitaidolla. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös määräaikaishuollot ja korjaukset. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme kokemuksella sekä yksityisiä että yrityksiä. 

Lämpöä ja viileyttä energiaa säästäen

Ilmalämpöpumpun avulla voit lämmittää tai viilentää kodin tai esimerkiksi yritystilat vuodenajan ja mieltymystesi mukaan. Ilmalämpöpumput sopivat monenlaisiin tiloihin, myös esimerkiksi vapaa-ajan asuntoihin.

 

Ilmalämpöpumppu tuo mukanaan monia hyötyjä: Kotona asumismukavuus paranee ja toimistotiloissa viihtyvyys kasvaa, kun lämpötila on juuri sopivalla tasolla. Myös sisäilman laatu paranee samalla. 

 

Mikä parasta, ilmalämpöpumppu auttaa säästämään energiaa ja pienentämään sähkölaskua. Jos käytössäsi on tällä hetkellä suorasähköön tai öljyyn perustuva lämmitysjärjestelmä, ovat säästöt huomattavia. 

 

Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Laadukkaat ilmalämpöpumput

Myymme laadukkaita ilmalämpöpumppuja, jotka on suunniteltu Suomen lämpötiloiltaan vaihteleviin olosuhteisiin. Ilmalämpöpumppumme toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa.

 

Edustamme Panasonicin ja Medean tuotteita, mutta tarvittaessa myymme myös muita merkkejä! Ilmalämpöpumppujen valikoimastamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja erilaisiin tiloihin. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Pätevät asentajat

Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan TUKESin hyväksymä kylmäasentajan pätevyys. Meiltä löytyy pätevyys sekä runsaasti kokemusta työn hoitamiseen ammattitaidolla.

 

Yleensä valmistajat edellyttävät pätevän asentajan käyttämistä, jotta laitteen takuu pysyy voimassa. Takuu voi olla esimerkiksi viisi vuotta.

 

Ota yhteyttä meihin, niin sovitaan sinulle sopivasta asennusajankohdasta. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Meiltä löytyy ilmalämpöpumppujen asentamiseen tarvittava pätevyys ja ammattitaito – ota yhteyttä asiantuntijoihimme Eurassa!

Yhteydenotto